Μάριος Φραγκούλης | Γαλάζια λίμνη live

Μετά από δύο sold-out παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής στην Αθήνα, τον χειμώνα που μας πέρασε και μια γεμάτη περίοδο με συναυλίες σε διαφορετικές πόλεις του κόσμου (Νέα Υόρκη, Μπουένος Άιρες, Ρίο ντε Τζανέιρο, Λίμα, Μοντεβιδέο, Πόλη του Μεξικού Βουκουρέστι) ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει στην Ελλάδα με καλοκαιρινή διάθεση.
Στις 5 Σεπτεμβρίου μας προσκαλεί στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά, για μια μουσική περιήγηση στη «Γαλάζια Λίμνη» του.

Παρέα με τους συνεργάτες του, σ’ ένα από τα ωραιότερα θέατρα της πόλης, θα παρουσιάσει τραγούδια από την “Γαλάζια Λίμνη”, το νέο του άλμπουμ που κυκλοφόρησε πρόσφατα υπό τη καλλιτεχνική επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου. Δίπλα σε αυτά θα ακούσουμε και πολλά ακόμα αγαπημένα τραγούδια από το τεράστιο ρεπερτόριο του, ελληνικό και ξένο, κομμάτια που θα δημιουργούν μια ιστορία με κινηματογραφική πλοκή που θα μας συναρπάσει.
Στη συναυλία αυτή συμμετέχει η ταλαντούχα νέα ερμηνεύτρια Μυρτώ Βασιλείου.

Μαζί του εκλεκτοί μουσικοί: ο Στάθης Σούλης στο πιάνο, ο Δημήτρης Στασινός στην κιθάρα, ο Αλέξανδρος Τράμπας στο μπάσο, ο Κώστας Μυλωνάς στα drums και ο Αλέξης Κώστας στα κρουστά.

Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου, Μάριος Φραγκούλης.
Σημειώνουμε την ημερομηνία και δίνουμε ραντεβού στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου Χανίων.

INFO
Μάριος Φραγκούλης | Γαλάζια λίμνη live
Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου
Θέατρο Ανατολικής Τάφρου - Χανιά
Ώρα έναρξης: 21:00
Εισιτήρια: € 18

Προπώληση:
Ticketservices.gr http://bit.ly/2YwkFxZ
Καταστήματα Public & Public.gr
Κιόσκι εντός Δημοτικού Κήπου

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΑΝΙΩΝ