loader2
FRENCH

TARIFS ET RÉSERVATIONS

ARRIVEE

DEPART

Enter Promotional Code

square2 agora2

CALENDAR

10/09/2019 - 25/09/2019 : ΙΡΙΔΙΣΜΟΙ 2019 - Έκθεση

Οι ΙΡΙΔΙΣΜΟΙ 2019 έχουν ως θέμα τη Φύση και το Περιβάλλον και κατά τη διάρκεια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν και παράλληλες εκδηλώσεις που αφορούν στο θέμα αυτό (Παράσταση Καραγκιόζη από το Νίκο Μπλαζάκη, βραδιά ποιητικού λόγου, εικόνων, μουσικής και βίντεο, καθώς και μουσική εκδήλωση)

...περισσότερα

23/09/2019 : "ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ" του FURIO BORDON

Ένας ηλικιωμένος καθηγητής φτιάχνει τη βαλίτσα του για τελευταία φορά. Ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το σπίτι του γιου του που τον φιλοξενούσε, την τελευταία του οικογένεια, για να περάσει την υπόλοιπη ζωή του σ' έναν οίκο ευγηρίας. Είναι η ώρα του αποχωρισμού και των πικρών απολογισμών. Φορτωμένος με το βάρος όσων δεν ειπώθηκαν, πεισματάρης σαν μικρό παιδί, άλλοτε είρωνας και άλλοτε στοργικός, μοιράζεται τα αληθινά του συναισθήματα μόνο με το φάντασμα της γυναίκας του, η οποία έχει πεθάνει πριν από πολλά χρόνια, και φυσικά με τον γιο του που ενώ τον αγαπάει δεν μπορεί να τον συγχωρέσει για την σκληρή σαν καταδίκη απόφαση του να τον διώξει από το σπίτι.

...περισσότερα

28/09/2019 : TEDxChaniaSalon Misunderstandings

Τέλος -ή μήπως αρχή;- ο άνθρωπος δέχεται ερεθίσματα από το περιβάλλον του, μα και επιδρά σ' αυτό. Με παρεμβάσεις εικαστικές και κτιριακές, ενεργειακές και τεχνολογικές. Μία νέα κατασκευή μπορεί να αφομοιώνεται στο περιβάλλον, να είναι η συνέχειά του, μα μπορεί και να ξεχωρίζει. Είναι η αρχιτεκτονική απλώς θέμα αισθητικής; Κουλτούρας; Ή μήπως τελικά, όλα τα καθορίζει η χρηστικότητα; Αυτά και άλλα πολλά θα συζητήσουμε στο πρώτο TEDxChaniaSalon με προσκεκλημένους τρεις διακεκριμένους ομιλητές από τους χώρους της ψυχολογίας, της πολιτικής και της αρχιτεκτονικής, με σκοπό να εντοπίσουμε τις παρεξηγήσεις που προκύπτουν κατά τις καθημερινές μας επικοινωνίες. Κι αν προκύψει διαφωνία, θα την ενθαρρύνουμε. Η διαφωνία είναι γόνιμη. Όπως ακριβώς και οι παρεξηγήσεις που τελικά λύνονται.

...περισσότερα

12/10/2019 : Giacomo Puccini Turandot | Τουραντό

Ο Μουσικός Διευθυντής της Met Yannick Nézet-Séguin διευθύνει την επική παραγωγή του Franco Zeffirelli του 1987. Πρωταγωνιστεί η Christine Goerke στον ομώνυμο ρόλο της παγερής Κινέζας πριγκίπισσας Τουραντό, που έχει απορρίψει όλους τους άνδρες. Ο Roberto Aronica ερμηνεύει τον Καλάφ, το μνηστήρα που διακινδυνεύει την ζωή του για να κερδίσει το χέρι της πριγκίπισσας και τραγουδά την περίφημη άρια “Nessun dorma”. Η Eleonora Buratto είναι η μικρή σκλάβα Λιού και ο James Morris ο χαμένος πατέρας του Καλάφ, ο Τιμούρ.

...περισσότερα

27/10/2019 : Sfakia vertical run

Σας περιμένουμε όλους στο μαγευτικό νότο, σε έναν αγώνα αντοχής, έκρηξης και δύναμης, ο οποίος σε 4,5 χιλιόμετρα, κερδίζει 690 μέτρα θετικής υψομετρικής .Μεταφορά με το ferry boat στο Λουτρό, εκκίνηση από εκεί (!!!) και τερματισμός στην Ανώπολη από το γνωστό μονοπάτι! Aκολουθεί η ... γνωστή αναπλήρωση ενέργειας! Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019 στις 7:30 π.μ. – 3 μ.μ.

...περισσότερα

21/11/2019 : CITY OF THE SUN - Live

Οι λατρεμένοι City of the Sun επιστρέφουν στη χώρα του ήλιου για να μας μαγέψουν και πάλι με τα μουσικά ηχοχρώματα και τις εκρηκτικές τους live εμφανίσεις.Οι City of the Sun κατάγονται από τη Νέα Υόρκη και αποτελούν ένα ορχηστρικό τρίο που περίτεχνα προσμειγνύει μουσικά είδη σε ένα αμάλγαμα indie, rock, flamenco και post-rock ηχοχρωμάτων, συντελώντας σε ένα πρωτόγνωρα πολυσυλλεκτικό world-music αποτέλεσμα.

...περισσότερα