Εκ μέρους όλης της ομάδας του Κύδων, The Heart City Hotel, σας διαβεβαιώνουμε ότι η ασφάλεια και η υγεία των φιλοξενούμενων και του προσωπικού του ξενοδοχείου μας είναι υψίστης σημασίας.

Πολιτική Καθαριότητας/Απολύμανσης
Θα συνεχίσουμε να κρατάμε υψηλά standards στην καθαριότητα και υγιεινή. Με βάση τις οδηγίες του Παγκόσμιου και Εθνικού Οργανισμού Υγείας έχουμε προχωρήσει σε επιπλέον μέτρα απολύμανσης, των δωματίων, όλων των δημόσιων χώρων και των υπολοίπων χώρων (κουζίνα, αποθήκη, λινοθήκη, πλυντήρια και γραφεία) του ξενοδοχείου μας, με ειδικά καθαριστικά που έχουν ισχυρές απολυμαντικές ιδιότητες σε ευρύ φάσμα, συμπεριλαμβανομένου και του COVID-19.

Πολιτική Ακύρωσης
Συνεχίζουμε να κρατάμε Ευέλικτη Πολιτική Ακυρώσεων και βάσει των ειδικών καταστάσεων που έχουν λάβει χώρα, προσαρμόζουμε την πολιτική ακυρώσεων μας ως εξής:
Για κρατήσεις που θα γίνονται έως 30 Απριλίου 2020 και θα αφορούν οποιαδήποτε μελλοντική ή τρέχουσα ημερομηνία, έχουν το δικαίωμα ακύρωσης/αλλαγής ημερομηνίας διαμονής* χωρίς καμία χρέωση έως 24 ώρες πριν από την άφιξη.
*Η αλλαγή ημερομηνία διαμονής είναι βάσει διαθεσιμότητας, καθώς η τιμή μπορεί να διαφοροποιείται ανάλογα την περίοδο.

Η παραπάνω πολιτική ακύρωσης ισχύει μόνο για κρατήσεις που γίνονται απ’ ευθείας με το σύστημα κρατήσεων του ξενοδοχείου μας, τηλεφωνικές (Τηλ. 28210 52280) ή μέσω email στο mailto:info@kydonhotel.com
Για τις κρατήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από τρίτα μέρη (ταξιδιωτικά γραφεία, διαδικτυακά κανάλια κτλ.) θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με το εκάστοτε γραφείο για αλλαγή ή ακύρωση.
Όταν έρθει η σωστή στιγμή, θα είμαστε εδώ για εσάς. Έως τότε #staysafe