Στην Κρήτη έχουμε μια «ερωτική» σχέση με το φαγητό και αυτό θα το διαπιστώσετε και στο Κύδων, The Heart City Hotel ! Στο Εστιατόριο Square στον 1 όροφο του ξενοδοχείου, που λειτουργεί για γεύμα ή δείπνο, ανανεώνουμε διαρκώς τις γευστικές μας ποιότητες: ο έμπειρος σεφ μας έχει δοκιμαστεί σκληρά στη μαγειρική τέχνη και τη φαντασία πριν ετοιμάσει το ατομικό σας πιάτο.
Στην ποιότητα των υλικών μας είμαστε, επίσης, ανένδοτοι. Άλλωστε η Κρήτη είναι τόσο πλούσια σε πρώτες ύλες λαχανικών, τυροκομικών, θαλασσινών και κρεάτων, που μόνο σε αυτόν τον τόπο έχουν τέτοια γεύση. Οι συνταγές των πιάτων και των επιδορπίων μας συνδυάζουν τη διάσημη τοπική κουλτούρα με τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις.
Οι ετικέτες των κρασιών μας, που διατηρούνται εξαίσια στην ειδική κάβα μας, εμπλουτίζονται διαρκώς για να ξεναγήσουν τον ουρανίσκο σας σε μια μεγάλη ποικιλία από αναγνωρισμένα κρητικά, ελληνικά εκτός Κρήτης αλλά και διεθνή κρασιά.
Καθίστε αναπαυτικά στο Εστιατόριό μας ή ζητήστε μας να σας σερβίρουμε στο Agora Bar - Restaurant, στον διπλανό χώρο ή ακόμα και στο δωμάτιό σας, αν επιθυμείτε.